Tervetuloa Liikesivistysrahaston apurahahajärjestelmän verkkopalveluun

Tämän palvelun avulla voit tehdä Liikesivistysrahastolle apurahahakemuksen, apurahan maksupyynnön ja apurahan käyttöselvityksen.

Sinun tulee rekisteröityä apurahajärjestelmän käyttäjäksi. Henkilökohtaisia apurahoja haettaessa suosittelemme käyttämään henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, ei yrityksen tai yhteisön. Sama tunnus toimii sekä hakemuksen, apurahan maksupyynnön että käyttöselvityksen tekemiseen. Lue ohjeet huolellisesti ja toimi niiden mukaan.

HUOM! Hakija vastaa hakemuksessaan annettujen tietojen oikeellisuudesta.

Vuonna 2023 hakuaika on 1.6.-15.8. Hakukierroksen muusta aikataulusta tiedotetaan rahaston verkkosivuilla (www.lsr.fi/apurahat), josta löytyvät myös apurahojen hakuohjeet.

Liikesivistysrahasto on siirtynyt sähköiseen apurahojen maksatukseen myös sitoumusten ja maksuaikataulutoiveiden osalta. Jos saat apurahan, sinulle lähetetään myöntökirjeen mukana koodi, joka kohdentaa maksupyynnön oikealle apurahalle maksupyyntöä tehtäessä. Huomaa, että ennen uudistusta nostamisen aloittaneita tämä muutos ei koske.

Tee aina apurahaasi koskeva käyttöselvitys sähköisessä apurahajärjestelmässä. Raportoinnin tavoitteena on mm. varmistaa, että stipendiaatti käyttää saamansa apurahan hakemuksessa ilmoittamaansa tarkoitukseen. Tämä on tärkeää sekä Liikesivistysrahaston päätöksenteon että toisten apurahaa hakeneiden oikeudenmukaisen kohtelun kannalta.


Sisään kirjautuminen
 
 

Luo uusi käyttäjätunnus


Salasana unohtunut?

Ohjeet

Tietosuojaseloste